Skip to content
Madkursus i fisk, filetering, madlavningskursus i FOF århus

Grundprincipper om fisk

Grundprincipper om fisk

Har du lyst til at spise mere fisk, men har svært ved at overskue, hvordan du kommer i gang? Og hvilke fisk, du skal bruge? Og hvordan du skal håndtere fisken?

På dette kursus vil du i løbet af tre aftener lære at filetere fisk og bruge dem i madlavningen. Hver mødegang vil det være en ny slags fisk, så du får kendskab til flere forskellige. Vi vil gennemgå hvordan alt fra fisken bruges, så du fremover kan købe en hel fisk hos fiskehandleren og få udbytte fra hoved til hale. Det er både billigt, bæredygtigt og fornuftigt. Derudover skal vi lave nogle retter, hvor fisken indgår, så du både lærer at filetere og tilberede fisken. Du får selvfølgelig resten af fisken med hjem og god vejledning til, hvad du kan bruge den til derhjemme.

Alle råvarer er inkl. i prisen. Underviseren, der er uddannet fiskehandler, vil dele ud af sin viden om fisk, så du bliver klædt godt på til at kunne få mere fisk ind i din hverdag.