Skip to content
Deltagere hygger sig til Madglad60+ samarbejdet mellem Genlyd og FOF Aarhus

Madglad 60+

FOF Aarhus og GENLYD inviterer til madfællesskab

Madglad 60+ er et samarbejde mellem FOF Aarhus og GENLYD, som samler aarhusianere 60+ om madlavning, fællesskab og madglæde. Her er der plads til alle, der har lyst til at svinge gryder og potter i godt selskab og kreere et måltid sammen. Det gælder, hvad enten du er nybegynder og grøn som en asparges i køkkenet eller mere erfaren inden for madlavning. Det vigtigste er, at du har lyst til at mødes om et måltid mad og krydre hverdagen med nye smagsindtryk og bekendtskaber.

Dagens tema varierer fra gang til gang, og der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på menuen. Foruden et forrygende måltid mad afslutter vi nemlig hver kursusgang med en snak om ønsker til næste menu. Men bare rolig, den faste værtinde har altid et hav af retter i ærmet, så du behøver ikke have specifikke ønsker og ideer.

"Underviserne har været rigtig gode til at finde på inspirerende måltider. Det sociale samvær er også meget værdsat for mig. Så jeg kan ikke rose kurset nok." 
KURSIST

Læs mere om GENLYD og fællesskaber i Aarhus og følg GENLYDs Facebookside

Hvis du har spørgsmål til Madglad 60+ eller til GENLYD, er du velkommen til at kontakte FOF Aarhus på tlf. 86 12 29 55.

Madglad 60+ er et GENLYD-initiativ inspireret af Food Maker

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.04.2024 10:00-13:15 H.H. Seedorffs Str. 7 Julie Bagger
Julie Bagger | Underviser i madlavning hos FOF Århus
Underviser

Julie Bagger

Jeg er uddannet fra Erhvervsakademiet med et speciale i tourism & hospitality.

Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det altid stået i kortene, at drømmen skulle virkeliggøres igennem madlavning.

Jeg har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode.

Det var her, hvor kreativiteten og innovationen for min første kogebog om finger foods blev fundet frem.

Min rejse gennem madkulturer og madfænomener, har affødt en passion for at dele og viderebringe glæden ved madlavning.

Du kan besøge min hjemmeside her.