Skip to content
Forskellige slags øl i glas

Ølsmagning: nyheder fra nær og fjern

Med ølspecialist og - entusiast Torben Mathews

Aftenens foredragsholder har igen været på togt, såvel på sit eget lager, hvor han har fundet ting og sager, han ikke vidste han havde, men også ude i den store verden, hvorfra han er vendt hjem med en kuffert fyldt med godter. Så glæd dig til en smagning med stor spredning rundt i øllets forunderlige og vidunderlige verden.

Vent ikke for længe med din tilmelding, for der er kun denne ene aften med nyheder fra nær og fjern!

Download et kort over Solsalens placering

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.05.2024 19:00-21:30 Solsalen Torben Mathews
Foredragsholder, ølspecialist og -entusiast, Torben Mathews.
Foredragsholder

Torben Mathews

Jeg er sproguddannet halvenglænder med hang til fodbold, sproghistorie og øl! 

Jeg er britisk statsborger, der stadig efter flere end 35 år i Danmark holder med England, når de møder Danmark i fodbold - og omvendt, når der er håndbold på menuen!

Jeg har bredt kendskab til øllets univers takket være utallige udmarvende studieture igennem mere end 20 år som forberedelse til mangfoldige forskellige temaforedrag, der desuden har udmøntet sig i to bøger om øl og mad samt en tv-serie med fokus på de nye danske mikrobryggerier.

Tyve år som indehaver af ”You’ll Never Walk Alone” i Kolding, et af landets allerbedste vandingshuller med et unikt udvalg af specialbryg af egen import.

"Vi er en gruppe på seks, der har som fast tradition at deltage i Torbens kurser - det er altid lærerigt og hyggeligt." - kursist