Skip to content
ashtanga yoga | yoga med Peter | FOF Århus

Sensitive ashtanga

Sensitive ashtanga

Somatisk betyder krop, og vores krop fortæller os altid, hvad den har brug for. Ved at lytte til kropsvisdom kan vi lære, forstå og forbinde os med vores person.

Når Peter Coates underviser i yoga, giver han sine elever færdigheder til at lære og lytte til deres krop. At forstå, hvordan udviklingsmønstre og kropssystemer fungerer, kan guide os til vores krops visdom. 

Ved hjælp af yogastillinger og rutiner lærer Peter dig den nødvendige viden bag yogastillingerne. Denne tilgang giver dig en accept af og en følelse af viden om, at det, du praktiserer, er sandt for dig. Det giver dig også selvtillid til at udforske og tage ansvar for din egen yogapraksis. 

Gennem hver yogaklasse giver Peter plads til at udforske dybden af forståelsen af en yogapositionsstruktur og ens behov, krop og flow. Det er en indre rejse, der forbinder og omfavner legemliggørelse.

Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med andre yogaformer end Ashtanga yoga, men det er ikke en nødvendighed for at deltage. Der tages hensyn til kursisternes individuelle formåen og eventuelle skader.

Holdet undervises som udgangspunkt på dansk, men der kan undervises på engelsk, hvis der er behov for det. 

Holdet afvikles på nedenstående dage og tidspunkter: 

 • Torsdage kl. 17.00-18.30 på Søndergade 74, 8000 Aarhus C
 • Lørdage kl. 10.30-12.00 på Søndergade 74, 8000 Aarhus C

Drop in-undervisning - Hvad er det?
Vores Ashtanga yogahold afvikles efter 'drop in'-konceptet. Holdene har hverken start- eller slutdato, og du kan derfor frit skifte mellem vores forskellige Ashtanga yogahold. Se alle holdene her.

Er du allerede oprettet som medlem? Så hop direkte til tilmelding her.
Ellers kan du læse alt om, hvordan du tilmelder dig, nedenfor.

Vi råder til, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da det giver de bedste forudsætninger for, at holdet kan blive oprettet.

 • Pris, klippekort og abonnement

  På vores Ashtanga yogahold tilmelder du dig via et bookingsystem, hvor du vælger antallet af gange, du har lyst til at deltage. Du har mulighed for at vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkeltlektioner. Se priserne nedenfor:

  • 1 enkeltlektion: 140 kr. (pris for studerende: 100 kr.)
  • Klippekort med 4 klip, som er gyldig i 6 uger: 400 kr. (pris for studerende: 340 kr.)
  • Klippekort med 8 klip, som er gyldig i 4 måneder: 1000 kr. (pris for studerende: 800 kr.)
  • Månedsabonnement med ubegrænset antal hold: 690 kr. (pris for studerende: 560 kr.)
  • Prøvetime: 75 kr.
 • Betaling

  Du køber dit klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion via vores bookingsystem til Ashtanga yogaholdene her.

  Betingelser for månedsabonnement:
  Betalingen dækker én kalendermåned, og abonnementet kan begynde alle dage i måneden. Prisen reguleres herefter, og vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter et medlemskab. Betalingen forefalder den første bankdag i hver måned, og dækker abonnementet for samme måned. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Der er ingen binding, men opsigelsesfristen er indeværende måned plus én måned. Prisen er fastsat ud fra antallet af gennemsnitlige træningsdage i en måned. 

  OBS. Første gang du tilmelder dig, bliver du oprettet som medlem. Du får en profil med et medlemsnummer samt en adgangskode. Dit medlemsnummer og din adgangskode skal du fremover bruge, når du tilmelder dig et hold eller betaler for flere klippekort, månedsabonnementer og enkeltlektioner.

 • Tilmelding

  Før du kan tilmelde dig et hold, skal du købe et klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion. Ved dit første køb får du et medlemsnummer og en adgangskode, du fremover skal bruge ved tilmelding. Har du endnu ikke foretaget dit første køb, kan du gøre det her.

  Er du allerede oprettet som medlem, så tilmeld dig et hold her.

  Klik på Kalender i topmenuen, og vælg fx alle under filteret Kategori, så du får vist alle hold og tidspunkter. Klik derefter på det hold, du vil tilmelde dig og tryk tilmeld. Indtast herefter dit medlemsnummer i bookingen.

 • Underviser

  Peter Coates
  Instruktør // 28 års erfaring med forskellige yogaformer // Uddannet i religionsvidenskab og som pædagog // Underviser i praktisk træning og undervisningsteknik på yogauddannelsen.

  Jeg startede med at dyrke yoga i Christchurch, New Zealand for over 28 år siden. Her blev jeg opført i Iyengar yogatraditionen. Jeg mødte den nu berømte forfatter og yogalærer Donna Farhi og hjalp med at skrive hendes første bog The Breathing Book (1996). Da jeg flyttede til Danmark i 1999, mødte jeg Miles, der introducerede mig til Ashtanga yoga. Gennem min oplæring i forskellige yogatraditioner har jeg udviklet min egen praksis, der sætter eleven i centrum. Gennem min tid i Danmark har jeg påvirket mange elever til at tage yogaen til sig, og jeg glæder mig over at fortsætte traditionen på Ashtanga Yoga Shala i FOF Aarhus. Jeg har en bacheloruddannelse i religionsvidenskab fra New Zealand samt en bacheloruddannelse med speciale i sundhed og bevægelse fra Peter Sabroe seminariet (2012).

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Peter Coates på petercoates64@gmail.com