Skip to content
Undervisning i Gravidyoga ved FOF Aarhus, underviser psykomotorisk terapeut Mette Axel Petersen

Yoga og pilates for gravide

Her får du mulighed for at træne med yoga og pilates, der er tilpasset dig, som er gravid.
Vi arbejder med smidighed, styrke og åndedræt. Med et særligt fokus på kroppens center (bækkenbund, mave, ryg og balder) får du støtte til din gravide krops øgede tyngde og til din mobilitet under fødslen. Vi slutter af med afspænding. 

Træningen har fokus på at skabe balance i kroppen under graviditeten, mindske gener og gør din krop klar til fødslen. Deltag fra 14. uge til fødselstermin.

"Jeg gik på holdet i min sidste graviditet og var rigtig glad for det, så nu skal jeg gå igen." 
KURSIST

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.08.2024 16:30-18:00 Søndergade 74 Kristina Toft
2 Tirsdag 13.08.2024 16:30-18:00 Søndergade 74 Kristina Toft
3 Tirsdag 20.08.2024 16:30-18:00 Søndergade 74 Kristina Toft
Se alle Se færre
Underviser

Kristina Toft

Jeg er professionsbachelor i Psykomotorik (2019).
Certificeret FysioPilates-instruktør (2019).

Jeg har erfaring med undervisning i: FysioPilates, graviditetstræning, efterfødselstræning, yoga, fødselsforberedelse, udendørstræning mv.

Jeg har desuden egen klinik med psykomotorisk behandling, hvor jeg behandler klienter, som eksempelvis har udfordringer med søvn, stress, hovedpine, forskellige smerteproblematikker eller som ganske enkelt trænger til at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det er vigtigt for mig, som underviser, at mine hold, udover at indeholde en træningsmæssig værdi, skaber glæde – både den udadvendte og sociale glæde ved at træne sammen, men også vores egen indre glæde ved at bevæge kroppen. Jeg sigter efter en funktionel, social og sjov træning hvor alle, uanset udgangspunkt, kan være med. På mine hold går vi på opdagelse og bliver klogere på hvad vores kroppe kan og hvad vi har brug for at træne lidt ekstra. Og i takt med at vi bliver klogere på vores krop og kropslige signaler, kan vi i højere grad træffe bedre beslutninger om hvad der er godt for os.