Skip to content
Mavedans med underviser Marie Møller ved FOF Aarhus

Mavedans - letøvede/øvede

Mavedans - letøvede/øvede

Tag med på en rejse ind i mavedansens verden, en orientalsk dansestilart med rødder i Mellemøsten. Her kan du bevæge din krop til arabisk-inspirerede rytmer.

På holdet arbejder vi på at udvikle dine dansefærdigheder gennem grundig teknikforståelse, avancerede kombinationer og musikforståelse. Du lærer en fast koreografi i løbet af kurset, men vi krydrer også timerne med sjove improvisationsøvelser. Hver mødegang består af opvarmning, teknik, kombinationstræning, koreografi og eventuelt et særligt fokus, som fx dykker ned i en stilart, rytmetræning, fortolkning af instrumenter eller lignende.

Som deltager på holdet vil du:

  • opnå større kropsbevidsthed, balance og øge dit velbefindende gennem bevægelse til musik.
  • få vejledning i at mestre god og korrekt teknik.
  • opnå større forståelse for mavedansens kulturelle baggrund og den arabiske musik.

Forudsætninger for deltagelse

Mavedans - letøvede/øvede henvender sig til dig, der allerede behersker de grundlæggende bevægelser i mavedans, og som har en generel forståelse for og et overordnet kendskab til de forskellige stilarter. Er du nybegynder, kan du udforske alle vores kurser i dans og mavedans her.

Praktisk information

Vi anbefaler, at du træner i almindeligt træningstøj, og opfordrer dig til at medbringe et tørklæde til at binde hofterne. Der kan være ekstra udgifter til særlige redskaber, fx slør. Til undervisningen danser vi halvanden time i streg, så husk vandflasken.

 

"Jeg går til mavedans, fordi det giver mig den største glæde, begejstring og selvtillidsfølelse.
Det er opløftende og dejligt" 
KURSIST