Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede af noder

Håndgribelig musikteori: Harmonik

Håndgribelig musikteori: Harmonik

Kurset er til dig, der er musikudøver og -entusiast, og som i forvejen har kendskab til elementær musikteori, men savner en større forståelse af den musik, du spiller, synger eller lytter til.

Igennem kurset vil du opnå et større teoretisk fundament, så du får nemmere ved at læse noder og forstå din rolle i musikken, hvis du fx spiller i band eller synger i kor. Du får en grundlæggende indføring i harmonik, hvor vi kigger på forskellige harmoniktyper og undersøger, hvordan de giver form til forskellige akkordprogressioner og kadencer i forskellige genrer. Vi analyserer forskellige værker, synger akkorder og kadencer og laver vores egne harmoniseringer af kendte melodier for at overføre teorien til praksis.

Vores mål er at gøre teorien relevant og anvendelig for dig, så du føler, at du kan bruge musikteori i din udøvelse af musik, eller når du lytter til musik.

NB. Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.