Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af en som spiller guitar

Pop hits – for guitar og sang

Pop hits – for guitar og sang

Vi spiller og synger forskellige pop-hits sammen. Kurset er for dig, der synger og/eller spiller akustisk eller elguitar og har lyst til at spille en masse gode pop-hits sammen med andre. Vi kan spille alt fra Hank Williams til The Beatles og Fleetwood Mac og også nyere moderne pop som Avicii, Billie Eilish og Mø.

Ud over at spille musikken sammen på holdet, vil underviseren Asger ind i mellem også lægge op til en lille musikhistorisk snak om de numre,  vi spiller, og den tid og kultur, musikken stammer fra.

Skriv gerne om du er guitarist, sanger eller måske begge dele som kommentar ved tilmelding. Hvis du tilmelder dig som guitarist, er det en fordel, hvis du kan de basale akkorder i forvejen.

NB. Medbring selv guitar.

Max 6 deltagere.

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.