Skip to content
Keyboard

Keyboard

Kurset er både for begyndere, øvede og viderekomne. 

Keyboard med rytme og automatik er et lettilgængeligt instrument for alle. Du får et moderne arrangements-keyboard til rådighed til hver gang, og lektionerne kan derfor udnyttes fuldt ud. Noder, rytme, teori og teknik indlæres hurtigt, og undervisningen tilrettelægges individuelt. 

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 10:00-11:50 Søren Frichs Vej 36 G Rasmus Mogensen
2 Mandag 26.02.2024 10:00-11:50 Søren Frichs Vej 36 G Rasmus Mogensen
3 Mandag 04.03.2024 10:00-11:50 Søren Frichs Vej 36 G Rasmus Mogensen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Rasmus Mogensen
Underviser

Rasmus Mogensen

Jeg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab med tilvalg i kinastudier fra Aarhus universitet.

Gennem mine studier er jeg blevet uddannet til at instruere og dirigere rytmiske kor og skrive arrangementer til kor. Med min uddannelse og erfaring som udøvende musiker har jeg desuden fået et bredt kendskab til genrer inden for klaver, keyboard og guitar.

Jeg har de sidste år arbejdet med forskellige opsætninger af musicals, revyer og andre shows i Aarhus og omegn, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for orkester, kor og solister. Et af mine seneste projekter var danmarkspremieren på Madagascar - A Musical Adventure.

Derudover har jeg boet i Kina, og jeg har efterfølgende rejst et par gange rundt i landet. Jeg er også medlem af venskabforeningen Danmark-Kina, som bl.a. arrangerer det største kinesiske nytår i Danmark, der bliver afholdt i Musikhuset.