Skip to content
Sammenspilshold i FOF Aarhus

Rytmisk sammenspil - Musik fra 60´erne + 70´erne

Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, Sly & the Family Stone, Joni Mitchell, James Brown, Simon & Garfunkel, Velvet Underground og selvfølgelig Beatles og Rolling Stones. Det er bare et udpluk af de mange musikere og bands fra 60´erne og 70´erne, som har haft enorm betydning for musikken - både i de årtier, men også efterfølgende.

På dette sammenspilshold skal vi netop dyrke lyden fra 60’er- og 70’erne og arbejde med at lave vores egne udgaver af sange fra denne tid.

Hvis du har et specifikt ønske til en sang eller en kunstner, du synes, vi skal have fokus på i undervisningen, er du meget velkommen til at skrive en mail om det til underviseren Mathias Winther på mathiaswinthermusik@hotmail.com.

Praktisk information

Maks. 10 deltagere. Husk at angive ved tilmelding, hvilket instrument du spiller (og på hvilket niveau), eller om du er sanger.

Er du tilmeldt et af vores andre musikhold, kan du få kr. 150,- i rabat. Husk selv at gøre opmærksom på dette ved tilmeldingen, da det ikke sker automatisk.

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 20:00-21:50 Åby Skole Mathias Winther
2 Torsdag 29.02.2024 20:00-21:50 Åby Skole Mathias Winther
3 Torsdag 07.03.2024 20:00-21:50 Åby Skole Mathias Winther
Se alle Se færre
Mathias Winter | Underviser i ukulele, sang og kor hos FOF Århus
Underviser

Mathias Winther

Jeg har fra barnsben af sunget og spillet musik. Musikken begyndte for alvor at rykke, da jeg startede at skrive mine egne sange. Det har ført til sange på alverdens instrumenter. Heriblandt ukulele.

I 2017 modtog jeg den Rytmiske Talentpris og i 2018 modtog jeg Engelsholm-legatet af Mads Langer, som en anerkendelse for min musik og sangskrivning.

Højskoleopholdet sendte mig efterfølgende til London for at arbejde med min musik. Jeg elsker, når musik kan inspirere og samle folk i et fællesskab.