Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af FOF Aarhus' Rytmiske sommerkor, under ledelse af Birgitte Mortensen.

Choir it up

Choir it up

Choir it Up er et nyt kor for sangere, der har erfaring med at synge, men som ønsker at gå et niveau op og blive udfordret. Vi vil arbejde med 3-4-stemmige rytmiske korarrangementer både a cappella og med klaverakkompagnement.

Koret bliver et mindre ensemble, hvilket giver mere rum og ansvar til den enkelte sanger. Vi kommer bl.a. til at arbejde med klang, intonation, rytme og udtryk. Derudover inddrages også korisk improvisation, circle singing og Vocal Painting. Det er ikke et krav, at du har arbejdet med sidstnævnte elementer tidligere, da vi tager det helt fra basic og med en legende tilgang, så alle kan være med. Men man skal være klar på og have lyst til at blive udfordret.

Kontakt korleder Johanna Steffens på tlf. 42834614 eller joe_mus@hotmail.com inden du tilmelder dig, for at høre om Choir it Up er noget for dig.

NB: Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.