Skip to content

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser
Billede af FOF Aarhus' Rytmiske sommerkor, under ledelse af Birgitte Mortensen.

Choir it up

Choir it up

Choir it Up er et nyt kor for sangere, der har erfaring med at synge, men som ønsker at gå et niveau op og blive udfordret. Vi vil arbejde med 3-4-stemmige rytmiske korarrangementer både a cappella og med klaverakkompagnement.

Koret bliver et mindre ensemble, hvilket giver mere rum og ansvar til den enkelte sanger. Vi kommer bl.a. til at arbejde med klang, intonation, rytme og udtryk. Derudover inddrages også korisk improvisation, circle singing og Vocal Painting. Det er ikke et krav, at du har arbejdet med sidstnævnte elementer tidligere, da vi tager det helt fra basic og med en legende tilgang, så alle kan være med. Men man skal være klar på og have lyst til at blive udfordret.

Kontakt korleder Johanna Steffens på tlf. 42834614 eller joe_mus@hotmail.com inden du tilmelder dig, for at høre om Choir it Up er noget for dig.

NB: Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.