Skip to content
Kursus i finsk | FOF Aarhus

Finsk 2

Dette kursus er en fortsættelse af efterårets kursus Finsk 1. Du er også velkommen, hvis du pa anden måde har lært lidt elementært finsk.

Vi arbejder fortsat med simple hverdagsdialoger, samtidig med at vi træner nogle af de mest almindelige finske kasus. De centrale temaer er bolig, arbejde og rejser. Vi klæder dig godt på til din sommerferie eller familiebesøg i Finland.

Du er velkommen til at kontakte underviser Rosanna Lavendel Frost på e-mail info@finsksprogogkultur.com eller tlf. 3119 1225, hvis du har spørgsmål til kurset.

Undervisningen foregår hver anden uge – du kan se datoerne i kalenderen nedenfor.

Undervisningsmaterialer
Købes ved fællesbestilling første mødegang (ca. kr. 275). Herudover skal der påregnes en mindre udgift på 50 kr. til fotokopierede handouts, som betales direkte til underviseren.

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.01.2024 10:00-13:30 Søndergade 74 Rosanna Lavendel Frost
2 Lørdag 27.01.2024 10:00-13:30 Søndergade 74 Rosanna Lavendel Frost
3 Lørdag 10.02.2024 10:00-13:30 Søndergade 74 Rosanna Lavendel Frost
Se alle Se færre
Underviser

Rosanna Lavendel Frost

Jeg har en erhvervssproglig baggrund fra Syddansk Universitet i Sønderborg, og har de sidste 25 år hovedsageligt beskæftiget mig med sprogundervisning i finsk og dansk på sprogcentre og aftenskoler.

Som led i mine studier på universitetet, har et studieophold som handelspraktikant på Kongelig Dansk Ambassade i Helsinki, givet mig et yderst lærerigt indblik i det finske erhvervsliv.

Jeg har desuden arbejdet med bl.a. personaleledelse på et sprogcenter, SoMe-marketing på det finske marked og nu som selvstændig finsk underviser og oversætter.

Jeg er født og opvokset i Helsinki i Finland, og det er en stor glæde for mig at kunne bruge mit modersmål til at lære mine kursister et så eksotisk sprog som finsk lige fra de 15 kasus til at kunne anvende talesprog i autentiske hverdagssamtaler.

I min undervisning tager vi altid udgangspunkt i deltagernes færdigheder og bygger lige så stille mere ordforråd og grammatiske strukturer op på det, vi har lært.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en udfordring at lære et nyt sprog, men jeg vil gøre alt for, at det kan blive en sjov rejse for alle at lære finsk!