Skip to content
Billede fra Paris med eiffeltårnet i baggrunden

Fransk 2 (A1) - online

Fransk 2 (A1) - online

På dette kursus får du udvidet dit ordforråd og din forståelse af grammatikken, så du bliver i stand til at føre en let samtale og klare dig i dagligdagssituationer. Vi fortsætter med at indøve nutid og nær fremtid og tager fat på førnutid. Vi anvender "Franskbogen" fra forlaget Systime (grundbog + øvebog - nyeste udgave). Fås også som iBog.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online test i fransk.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iPhone med kamera og lyd. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.

Lærebøger:
Lærebogssystemet Franskbogen (nyeste udgave) af Vibeke Gade bruges på de tre første niveauer (Fransk 1, 2 og 3).

Systemet består af en grundbog og en øvebog. Alt tekstmaterialet er indtalt på de to medfølgende CD’er. Bøgerne findes også som iBog, men din øvebog skal være den trykte udgave.

Bogkøb aftales første mødegang. Bøgerne kan købes på forlaget Systimes hjemmeside eller hos en boghandler. Bogen er ikke inkluderet i kursusprisen.