Skip to content
Billede af bro i Venedig

Italiensk 4 (A2)

Kurset er for deltagere, der har afsluttet niveau 3 eller lignende og kan forstå og tale lettere italiensk hverdagssprog, og som har lyst til at komme videre med det smukke sprog.

Vi arbejder med lærebogen Passaparola 2 (kap. 27-37), hvor vi fortsætter med at udbygge ordforrådet og grammatikken med fokus på praktisk anvendelse af sproget. Lærebogen suppleres desuden med andre kortere tekster og easyreaders.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online-test i italiensk.

Undervisningsmaterialer
Lærebogen Passaparola 2 bruges på Italiensk 3, 4 og 5.
Bogkøb aftales første mødegang. Bøgerne kan købes på forlaget Systimes hjemmeside eller hos en boghandler. Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske bog på: FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og materialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.09.2023 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Gianna Paterno
2 Mandag 18.09.2023 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Gianna Paterno
3 Mandag 25.09.2023 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Gianna Paterno
Se alle Se færre
Underviser | Gianna Paterno
Underviser

Gianna Paterno

Jeg har en bachelor i fremmedsprog indenfor turismeområdet ved Verona Universitet og en kandidatgrad i turisme: "Intercultural development of tourism systems" ved Venedig Universitet, Erasmus Placement hos Det Italienske Kulturinstitut.

Derudover er jeg uddannet italiensklærer for udlændinge med certifikat "DITALS I niveau" på Sienas Universitet.

Da jeg flyttede til Danmark, skrev jeg mit speciale om danskere, der tager på ferie i Italien "Danish tourists and Italy: Intercultural encounters and touristic potential".

Jeg skrev også et lille essay om specialet i det italiensk-danske blad "IL PONTE – din bro mellem Danmark og Italien" (juni 2016).

Siden maj 2020 har jeg haft mit eget enkeltmandsfirma ”Italiano per te” (Italiensk for dig). Du kan læse mere på min hjemmeside her.