Skip to content
Undervisning i japansk |FOF Aarhus

Japansk 2a (A1)

Har du allerede en smule kendskab til japansk? Eller har du gået på FOF Aarhus’ begynderkursus Japansk 1 (ca. 50 timer)? Så kan du gå videre her.

Kurset er en god forberedelse til fx din ferie eller forretningsrejse til Japan, hvor du ønsker at kunne begå dig på helt enkelt japansk.

Du har allerede kendskab til alfabeterne Hiragana og Katakana og kan lave sætninger som fx ”Om morgenen drikker jeg altid kaffe” og ”Tokyo Museum er åben fra kl. 10 til kl. 17.30”. Du kan også forstå meget enkle sætninger, når folk taler langsomt og tydeligt. Vi træner basal talefærdighed og øver os i at føre en samtale på et elementært niveau, men vi vil også bruge tid på det skriftlige.

På kurset fokuserer vi på at tale, læse og skrive, men der bliver også tid til at høre om japansk kultur.

Hvis du er tvivl om, hvilket niveau du skal vælge, kan du tage en gratis online test. Du skal som udgangspunkt vælge et kursus på et niveau, der ligger et niveau over dit testresultat. Får du fx A1, skal du vælge et kursus, hvor der står A1-A2 eller A2 i kursusnavnet, og får du A2, skal du vælge A2-B1 eller B1. Du er også velkommen til at kontakte underviser Manami Kunitomo Petersen, før du tilmelder dig: manamikunitomo@gmail.com

Undervisningsmaterialer
Vi bruger følgende lærebog, som du selv skal anskaffe:

  • Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1: Rikai (Marugoto nihon no kotoba to bunka) (Japanese). ISBN13: 9783875487084

Derudover udleveres der fotokopier på kurset, eller der fremsendes materiale elektronisk, som du selv kan downloade og bruge til selvlæring.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Manami Kunitomo Petersen
2 Tirsdag 06.02.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Manami Kunitomo Petersen
3 Tirsdag 20.02.2024 17:00-18:50 Fjordsgade foreningshus Manami Kunitomo Petersen
Se alle Se færre
FOF-underviser Manami Kunitomo Petersen.
Underviser

Manami Kunitomo Petersen

Jeg har bacheloruddannelse fra Japan i det danske sprog og kultur. Derudover har jeg kandidatuddannelse i japanskundervisning, som jeg har brugt i syv års undervisning på universiteter, sprogskoler, STU og privatundervisning.

Mine studerende inkluderer småbørn til teenagere, unge med særlige behov, universitetsstuderende og voksne med forskellige professioner.

Som person er jeg munter, imødekommende og elsker at lære forskellige kulturer, sprog og nye mennesker at kende.

"Manami Kunitomo er en ekstremt god underviser, som er nede på jorden." - kursist