Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af klassisk koreansk bygning

Koreansk 3 - turbokursus

Koreansk 3 - turbokursus

Holdet er et intensivt forløb med to ugentlige mødegange, hvor vi lægger endnu mere vægt på at tale koreansk og gøre sproget mere nuanceret.

Kurset henvender sig til kursister, som har gennemført mindst Koreansk 2 eller på anden vis har tilegnet sig tilsvarende færdigheder i koreansk. Vi tager udgangspunkt i de færdigheder, man har opnået på Koreansk 1 og arbejder videre med at opbygge både ordforråd og grammatik. For at få det fulde udbytte af kurset skal du sætte et par timer af til forberedelse om ugen.

Vi fortsætter med lærebogen Sogang Korean Student’s book 1B og den tilhørende workbook. Bøgerne kan købes online. Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox. Koreanske Youtube videoer vil også fungere som en integreret del af undervisningen.