Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af klassisk koreansk bygning

Koreansk 3 - turbokursus

Koreansk 3 - turbokursus

Holdet er et intensivt forløb med to ugentlige mødegange, hvor vi lægger endnu mere vægt på at tale koreansk og gøre sproget mere nuanceret.

Kurset henvender sig til kursister, som har gennemført mindst Koreansk 2 eller på anden vis har tilegnet sig tilsvarende færdigheder i koreansk. Vi tager udgangspunkt i de færdigheder, man har opnået på Koreansk 1 og arbejder videre med at opbygge både ordforråd og grammatik. For at få det fulde udbytte af kurset skal du sætte et par timer af til forberedelse om ugen.

Vi fortsætter med lærebogen Sogang Korean Student’s book 1B og den tilhørende workbook. Bøgerne kan købes online. Før hver undervisningsgang vil underviseren desuden gøre dansksprogede undervisningsmaterialer tilgængelige i en delt dropbox. Koreanske Youtube videoer vil også fungere som en integreret del af undervisningen.