Skip to content
Koreansk sprog og kultur, kursus for unge med autisme, ADHD eller ADD i FOF Aarhus

Koreansk sprog og kultur

Hensyntagende hold for små og store teenagere med autisme og/eller AD(H)D.

Er du interesseret i koreansk sprog, film, tv-serier og måske også i K-pop?

På dette online kursus vil du lære det koreanske alfabet, så du både kan skrive tegnene og udtale dem. Du vil også lære, hvordan man laver helt enkle sætninger og stiller korte og nemme spørgsmål på koreansk. Der vil være små sjove opgaver og øvelser, som du selv kan arbejde med mellem timerne. Undervisningen foregår online, og læreren vil udover sproget også fortælle om koreansk kultur og vise billeder og videoklip fra den koreanske musik-, film- og tv-verden.

Timerne er tilrettelagt, så du selv bestemmer, på hvilken måde du vil deltage. Du kan vælge blot at lytte med og måske skrive en bemærkning eller et spørgsmål i chatten, når der er noget, du gerne vil vide eller svare på, eller du kan slå din mikrofon og måske også dit kamera til, hvis du har lyst til at deltage på den måde. Det bestemmer du helt selv.

Hver time starter med, at læreren introducerer et stykke musik og spiller det for jer. Derefter vil du lære noget om det koreanske sprog, og til sidst vil læreren fortælle og vise noget om et emne inden for koreansk kultur. Inden timen slutter, vil læreren fortælle lidt om, hvad der skal ske i den kommende time. Du får også en mail fra læreren tre dage før timen, hvor du får at vide, hvad emnerne vil være.

Undervisningen foregår via Zoom, som er et gratis program at downloade. Få dage før kursusstart vil du modtage et mødelink fra underviseren.

Hvis der er opbakning til kurset, vil der være mulighed for at lave en fortsættelse af kurset efter sommerferien.

Information

  • Dato 12.03.2024-25.06.2024
  • Adresse Online
  • Lokale Online

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.03.2024 16:30-17:20 Online Sophie Boeberg Nielsen
2 Tirsdag 26.03.2024 16:30-17:20 Online Sophie Boeberg Nielsen
3 Tirsdag 02.04.2024 16:30-17:20 Online Sophie Boeberg Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Sophie Boeberg Nielsen

Efter gymnasiet flyttede jeg til Sydkorea i et år, hvor jeg studerede koreansk på Sogang University.

Dette gjorde det muligt for mig at fordybe mig i sproget, bruge det i hverdagssammenhænge samt få en masse nye koreanske venner, som alle delte ud af deres tanker om koreansk kultur, tradition og samfund. På denne måde fik jeg en forståelse for især den yngre generations syn på det koreanske samfund og livet i Sydkorea.

Fra sommeren 2023 studerer jeg jura på Aarhus Universitet.