Skip to content
Billede fra katedral i Córdoba i Sydspanien

Spansk uge 2024

NB: Der er på nuværende tidspunkt kun plads til deltagere fra niveau 4 (A2) og opefter.

Intensiv uge for alle spansk-interesserede

Er du vild med spansk sprog og spansk kultur? Så kan vi glæde dig med, at FOF Aarhus i maj atter udbyder en ”Spansk uge”.

I en uge får du lov til kun at beskæftige dig med spansk og med de spansktalende lande. Du får 20 timers intensiv sprogundervisning og en række spændende foredrag om spansk kultur og historie. Midt på dagen serverer vi en let frokost, og den sidste dag slutter vi af med en lækker tapasmenu.

Alle undervisere har spansk som modersmål, og al undervisning foregår på spansk. Nogle af underviserne hentes herop fra Spanien og bringer et frisk pust fra landet med sig, men der vil også være tilknyttet mindst én af FOF Aarhus’ egne spansksprogede undervisere, så du altid vil kunne få en forklaring eller hjælp på dansk.

Niveauinddelt sprogundervisning:
Undervisningen foregår på 3 forskellige niveauer. Vi opdeler deltagerne i niveauer på kursets første dag, men du har mulighed for at skifte i løbet af de første dage, hvis du føler dig fejlplaceret.

Hvad lærer du i sprogtimerne?
Hovedformålet er, at du bliver bedre til at tale og forstå spansk og samtidig får styrket din praktiske grammatikforståelse. Gennem korte tekster, små videoer, sange, billeder og sjove spil snakker og leger vi os igennem mange af de situationer, du typisk vil opleve på rejse i Spanien. Emnerne for undervisningen kan også være kultur, historie, kunst, traditioner, seværdigheder, musik etc. Der vil kun være ganske lidt hjemmearbejde.

Foredrag om spansk kultur og historie:
Dagen slutter typisk med et foredrag på letforståeligt spansk, understøttet af billeder. Emnerne for foredragene kan være mange forskellige: Fester, traditioner, musik, teater, dialekter, familieliv, historie, interessante lokalområder – måske med en afstikker til de spansktalende lande i Sydamerika. Det kan også være aktuelle emner – hvad sker der fx i Spanien lige her og nu? Mulighederne er uendelige!

Download program til print

Forudsætninger for deltagelse:
Du skal som minimum have gået til spansk i 3-4 år, fx på aftenskole.

Praktiske informationer:
Dagene forløber således*:
09.00-12.00: Sprogundervisning
12.00-12.45: Fælles frokost
12.45-14.00: Sprogundervisning
14.00-14.15: Kaffepause
14.15-15.00: Foredrag
*Om fredagen forløber dagen lidt anderledes, og der sluttes af med fællesspisning i stedet for foredrag.

Prisen inkluderer:
Alle udgifter til undervisning og foredrag inkl. undervisningsmaterialer samt en let frokost mandag til torsdag (sandwich, salat el. lign.) og en festlig tapasanretning inkl. vin om fredagen. Desuden kaffe/te/frugt/småkager i pauserne.-

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.05.2024 09:00-15:00 Fjordsgade foreningshus Instruktør Instruktør
2 Tirsdag 28.05.2024 09:00-15:00 Fjordsgade foreningshus Instruktør Instruktør
3 Onsdag 29.05.2024 09:00-15:00 Fjordsgade foreningshus Instruktør Instruktør
Se alle Se færre
Underviser

Instruktør Instruktør