Skip to content
Efterfødselstræning ved FOF Aarhus, underviser Melanie Kämpfe

Efterfødselstræning

Opstart: god tid til dig som har født for 2-12 uger siden (v. kejsersnit 5-12 uger).

Kurset har fokus på grundig træning af hele kroppen samt pulstræning. Vi inddrager børnene i sang, leg og bevægelser, og du får også idéer til at støtte barnets motoriske udvikling i praksis.

Formålet med kurset er at give en helhedsorienteret træning med mor og barn i centrum. Vi træner bækkenbund, mave, ryg og afspænder skuldre og nakke. Vi laver også pulstræning, og vi lærer om løfte- og bæreteknikker samt gode ammestillinger.

De helt små børn sover måske mest i fx lift, men efterhånden bliver det interessant at være på babylegepladsen og opdage de andre babyer. 

Se også vores hold i efter-efterfødselstræning til dig, der har født for 3-12 måneder siden.

I efteråret 2019 var vi forbi efterfødselstræning ved vores søde underviser Mette Axel Petersen, og det er der kommet denne stemningsvideo ud af:

 

Husk at du også kan træne derhjemme med træningsvideoer fra FOF Inspiration. Se træning for mave eller træning for lænd og bækken.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.03.2024 12:30-14:45 Søren Frichs Vej 36 G Mette Axel Petersen
2 Mandag 18.03.2024 12:30-14:45 Søren Frichs Vej 36 G Mette Axel Petersen
3 Mandag 08.04.2024 12:30-14:45 Søren Frichs Vej 36 G Mette Axel Petersen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Mette Axel Petersen
Underviser

Mette Axel Petersen

Jeg er uddannet prof. bachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik i 2005.

Jeg har efteruddannelseskurser i bl.a. fødselsforberedende undervisning (bl.a. ved APA, København), graviditets- og efterfødselstræning, ryg-, skulder- og nakketræning, bækkenbundstræning, dynamisk træning, pilates, mindfulness og stresshåndtering.

Udover at undervise, så arbejder jeg også i egen klinik med afspændingsbehandling af voksne med bl.a. stress, spændingsproblematikker m.m.