Skip to content
Kursister på et aftenyoga-hold ved FOF Aarhus, underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Aftenyoga for alle

I dette forløb vil vi holde den indre glød ved lige gennem yoga-, afspændings- og åndedrætsøvelser.

Udgangspunktet er klassisk yoga med elementer af restorativ yoga. Undervisningen er bygget op således, at alle kan være med – begyndere såvel som øvede. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 19:00-20:50 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
2 Torsdag 01.02.2024 19:00-20:50 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
3 Torsdag 08.02.2024 19:00-20:50 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Underviser

Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Jeg er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas to-årige yogalæreruddannelse (800+ timer) med vægt på: - at formidle og tilpasse hatha yoga så alle kan være med - begyndere og øvede kan være på det samme hold og blive udfordret lige tilpas. - grundighed i guidningen af øvelserne, så du kommer dybere; min undervisning bygger på studier af anatomi, yogafilosofi og masser af egenpraksis.

Jeg underviser på flere yogalæreruddannelser, bl.a. FOF Aarhus' uddannelse for yogalærere hos Ashtanga Yoga Shala, hvor jeg underviser i hatha yoga.

Jeg har erfaring i at undervise alle aldersgrupper; unge, voksne, seniorer og familier. Jeg underviser almindelige hold for begyndere og øvede, hensyntagende hold, samt udsatte målgrupper i yoga. Afholder workshops hos bl.a. FOF Aarhus med emner såsom: 'Klasssik hatha yoga', 'Åndedræt & pranayama', 'Afspænding & yoga nidra', samt 'Ayurveda'.

Derudover har jeg en akademisk uddannelse og er Cand. mag. i idéhistorie og samfundsfag og har tidligere arbejdet med planlægning, kommunikation og projektudvikling inden for Psykiatri- og socialområdet.

"Laila Elisabet er en meget kompetent yogalærer, så hende skal jeg gå på hold ved." - kursist