Skip to content
Niels Lyngsø underviser på musikholdet Bandudvikling i FOF Aarhus.

Bandudvikling

Et kursusforløb for dig og dit band, hvor I har mulighed for at få professionel rådgivning til at udvikle jeres band i fællesskab. Sammen med underviseren finder I frem til, hvilke områder der er relevante for jer at arbejde på, så I får et skræddersyet forløb, der passer lige til jer.

Det kan være I har brug for nye input til jeres sangskrivning eller performance? Gerne vil blive bedre til at promovere jer selv på de sociale medier og fx udarbejde en visuel identitet for bandet? Eller hvis I drømmer om at komme ud og spille nogle flere koncerter, kan vi arbejde med hvordan man bedst kommer igennem til spillesteder, booker eller manager.

Praktisk information 

Undervisningen kan foregå i jeres øvelokale eller i vores undervisningslokaler i Frichs Parken alt efter, hvad I foretrækker. Kurset kan afvikles i den weekend, der passer jer, det aftales nærmere med underviseren Niels Lyngsø. I kan kontakte Niels på mail nielslyngsoe@hotmail.com

OBS: Prisen er for hele bandet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 13:00-16:00 Søren Frichs Vej 36 G Niels Lyngsø
2 Søndag 26.05.2024 13:00-16:00 Søren Frichs Vej 36 G Niels Lyngsø
Niels Lyngsøe | Underviser i bas, rytmisk sammenspil og bandudvikling hos FOF Århus
Underviser

Niels Lyngsø

Jeg er en erfaren musiker, der har været aktiv i det professionelle musikmiljø i Aarhus siden 2017.

Jeg har spillet på flere større scener, medvirket på adskillige indspilninger og turneret i Canada, Tyskland, Spanien og Danmark. I øjeblikket er jeg ved at forberede mig til at skulle gå på Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg er dybt passioneret og dedikeret både som musiker og underviser.

Du kan besøge min instagram her.