Skip to content
Billede fra sangaften med højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og FOF-konsulent Roland Christiansen.  FOF Aarhus.

Sangaften i Aarhus

Er du klar til en hjertevarm aften, hvor sangglæde fylder luften, og fællesskabet blomstrer? Glæd dig til en dejlig aften fyldt med fællessang, og tag hjem med et bredt smil på læben.

Alle er velkomne. Den eneste forudsætning er, at du kan lide at synge. Tag gerne din egen højskolesangbog med (19. udgave). Har du ikke en sangbog, kan du låne eller købe en af os.

Prisen er inkl. kaffe og kage.

  

Glade deltagere til Sangaften i Aarhus med Højskolesangbogen i hånden, fællessang i FOF Aarhus

Om konceptet

FOF Aarhus inviterer alle sangglade århusianere til at tage del i Sangaften i Aarhus. De månedlige sangaftener kredser om alt det bedste fra Højskolesangbogen, og der er rig lejlighed til at dukke op og synge med. Find alle arrangementerne her.

Det er håbet, at initiativet planter et frø til en ny, stærk og folkelig fællessangstradition i Aarhus. En tradition hvor vi, med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har fokus på fællesskab, fællessang og sangglæde.

Om Jakob Bonderup og Roland Christiansen

Sangaftenerne er ledet af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, der er konsulent i FOF Aarhus.

Makkerparret er kendt i fællessangsverdenen for deres tidligere sangaftener i Vejle. Her har de skabt en fællessangstradition, som samler op mod 2.000 deltagere.

Jakob Bonderup og Roland Christiansen, FOF Aarhus, sangaftener.
Underviser

Jakob Bonderup