Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Billede fra sangaften med højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og FOF-konsulent Roland Christiansen.  FOF Aarhus.

Sangaften i Aarhus

Sangaften i Aarhus

Er du klar til en hjertevarm aften i Solsalen, hvor sangglæde fylder luften, og fællesskabet blomstrer? Glæd dig til en dejlig aften fyldt med fællessang, og tag hjem med et bredt smil på læben.

Alle er velkomne. Den eneste forudsætning er, at du kan lide at synge. Tag gerne din egen højskolesangbog med (19. udgave). Har du ikke en sangbog, kan du låne eller købe en af os.

Prisen er inkl. kaffe og kage

Download et kort over Solsalens placering

 

Glade deltagere til Sangaften i Aarhus med Højskolesangbogen i hånden, fællessang i FOF Aarhus

Om konceptet:

FOF Aarhus inviterer i sæsonen 2023/2024 alle sangglade århusianere til at tage del i Sangaften i Aarhus. De månedlige sangaftener kredser om alt det bedste fra Højskolesangbogen.

Med sæsonstart i september 2023 og afslutning i juni 2024 vil der være rig lejlighed til at dukke op og synge med. Find alle arrangementerne her.

Det er håbet, at initiativet planter et frø til en ny, stærk og folkelig fællessangstradition i Aarhus. En tradition hvor vi, med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har fokus på fællesskab, fællessang og sangglæde.

Om Jakob Bonderup og Roland Christiansen:

Sangaftenerne er ledet af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, der er konsulent i FOF Aarhus.

Makkerparret er kendt i fællessangsverdenen for deres tidligere sangaftener i Vejle. Her har de skabt en fællessangstradition, som samler op mod 2.000 deltagere.

 

Tema 10. januar - "Hvid januar"kampagnebillede fra Hvid Januar 2024
Sangaften i Aarhus den 10. januar 2024 står på skuldrene af ”Hvid januar”. Med udgangspunkt i Højskolesangbogens skatkammer vil sangrepertoiret denne onsdag i januar kræse om de mange smukke sange, som på hver deres vis forholder sig til alkohol i alle afskygninger. Dette måske lidt anderledes tema vil helt sikkert give anledning til mangen et lille smil blandt deltagerne, mens kapelmester og højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole motiverer de enkelte sange, der skal synges. Det hele toppes op i
 ”kaffepausen”, hvor der naturligvis serveres alkoholfri bobler med tilhørende kransekage. Vi glæder os til en sangaften i hvid januars tegn. Vær velkommen, Herrens år!”

Arrangementet d. 10. januar er i samarbejde med Aarhus Kommunes kampagne ’Hvid januar’, som opfordrer til at holde en alkoholfri januar eller forsøge sig med alkoholfrie alternativer for at opnå sundere alkoholvaner.