Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af japansk bjerg

Japansk på avanceret niveau

Japansk på avanceret niveau

Hvis du forstår mere end grundlæggende lærebogsjapansk og gerne vil børste dine japanske færdigheder af, så er dette kursus for dig.

Du kan japansk på niveau på B2 (CEFR) eller derover. Det kan også være, du har bestået JLPT N3 og vil sigte efter N2 og N1 (JLPT), eller måske har du studeret eller arbejdet i Japan og brugt sproget på daglig basis, og nu vil du gerne holde det ved lige og udvikle det.

På kurset fokuserer vi på at udtrykke os på japansk, og vi arbejder henimod at få et flydende sprog med naturlig udtale og rytme. Lektionerne føres på japansk med forklaring på engelsk, når det er nødvendigt.

Vi arbejder på, at du bliver i stand til fx at forstå japanske nyhedsartikler og udtrykke dine tanker om indholdet på japansk, eller kan opsummere og fortælle om indholdet af en video på japansk. For at nå disse mål vil vi både læse og lytte til forskellige slags japansk og lave oversættelsesøvelser. Derudover træner vi diskussion og præsentation.