Skip to content
Lær at male landskaber i akvarel hos FOF Nordsjælland

Bybillede i akvarel

Bybillede i akvarel

Kurset for dig som gerne vil male dit favoritbylandskab. Du lærer at tegne mennesker og cykler i byen.

På dette kursus vil du lære teknikkerne til at male i lag på lag, vådt-i-vådt og at tegne med kalligrafi pensel. Kompositionsråd og perspektivregler vil også blive introduceret.

At male et akvarelmaleri kan tage flere timer! Billedet kan også males i en seance, hvor man bruger lag af friske/hurtige laveringer, anvendt med omhu og omhyggelig planlægning. Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces.

Du vil blive vejledt igennem de forskellige øvelser, fx farvelaveringer og brug af pen liners over akvarel samt cykeltegninger.
Du vil lære om forsvindingspunkt og perspektiv i billede. Vi tegner og laver billedet færdigt til et maleri. Din underviser Maya demonstrerer hvordan man maler i akvarel og hun giver trin-for-trin øvelser.

Vi afslutter hver gang med færdigt akvarel maleri som bliver A3 størrelse.  Materialeliste bliver sendt til tilmeldte deltagere en uge før kursus start.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se også vores andre tegne- og malekurser her