Skip to content
Spanskundervisning i FOF

Spansk B2-C1 Læsekreds

Spansk B2-C1 Læsekreds

I læsekredsen læser vi autentisk spansk litteratur. Du møder nye mennesker og via snak om bøgerne, udveksles tanker og idéer. 
Under hyggelige former deler vi vores indbyrdes læseglæde, vi diskuterer teksten på spansk. Vi holder grammatikken ved lige ved hjælp af korte repetitionsøvelser. Vi inspirerer hinanden og får et mere nuanceret billede af den bog, alle har læst.

Autentiske litterære tekster er krævende. Vi bruger lidt tid på at opklare problemer med forståelsen af teksten, men du skal være indstillet på selv at arbejde meget med teksten hjemme, så vi hovedsagelig kan tale om tekstens indhold i timerne.
Vi starter med A Corazón Abierto Elvira Lindo, en prisvindende og kendt forfatter hvis journalistiske stil, hendes erfaring som radiovært og hendes store kreativitet har givet hende mulighed for at udvikle gode bøger, historier og frem for alt karakterer.

A Corazón abierto drejer sig om en stor lidenskabs stigning og tilbagegang, to menneskers voldsomme kærlighed, der så ud til at konspirere mod et fredfyldt liv.
Med udgangspunkt i en episode, der fandt sted i Madrid i 1939, fortæller fortælleren af denne historie om hendes forældres lidenskabelige og stormfulde forhold, og hvordan hans overdrevne personlighed og hendes svage hjerte markerede pulsen på hele familiens liv.
 
Et åbent hjerte er en roman, der rejser gennem Spanien gennem et århundrede med store forandringer og indeholder en hyldest til en generation, den fra dem, der blev i Spanien i den umiddelbare efterkrigsperiode, dem, der uden klage eller fortrydelse koncentrerede sig om at overleve.
Bogen købes online. Du får nærmere info om dette når kurset starter.