Skip to content
Foredrag om tarmen og sundhed

Din tarm - din sundhed - NY DATO

»Tarme med charme« er en underholdende bestseller om tarmens heltemodige virke, begået af den tyske mediciner Giulia Enders.

Hvis vi skal føle os godt tilpas og have et velfungerende immunsystem, skal vi passe og pleje vores mave- og tarmsystem. Luft i maven, forstoppelse, oppustethed, allergi, sure opstød eller problemer med immunsystemet er ofte tegn på en svækket tarm. 

Med afsæt i bogen kigger vi på spørgsmål som: Hvad sker der i dit tarmsystem, når det udsættes for forskellig kost, medicin (som fx penicillin) og bakterier? Hvad er symptomerne på candida-svamp? Hvordan kan en angrebet tarm ændre din adfærd og svække dig? Hvordan kan du selv gøre tarmen sund og slippe for sygdom, allergi og træthed?

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 31.08.2024 11:00-13:00 Byens Hus Heidi Maria Schønberg
Foredragsholder

Heidi Maria Schønberg

Heidi Maria Schønberg driver en foredrags- og kursusvirksomhed med fokus på personlig udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for både enkeltpersoner og grupper. Hendes vision er:

  • At øge menneskers selvtillid og evner.
  • At gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og opbygge et rart og behageligt miljø omkring sig.
  • At hjælpe mennesker med at sætte sig mål og udvikle deres kreativitet.

Heidis undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Hendes erfaringer med mennesker og udvikling som underviser og formidler for ledere og medarbejdere i erhvervslivet begyndte i 1994.

Heidi er cand.phil. i dansk fra Københavns Universitet 1991 med overbygning i kommunikation og medier. Desuden uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring 1989-1992 og uddannet i smerteterapi, kostvejledning og stresskonsulent 1998-99.