Skip to content
Kursus i datasikkerhed på nettet

IT Datasikkerhed. Sikker adfærd på nettet

Oplever du at du bliver usikker på nogle mails eller sms’er? Er du usikker på om den mail du lige har modtaget fra banken eller fra skat er rigtig eller falsk?
Virker ord som Malware, skyen og phishing mails som var det et fremmedsprog?

På dette kursus lærer du hvordan du undgår at falde i de IT kriminelles klør i form af svindel e-mails, hjemmesider, telefonopkald og tekstbeskeder, fra instanser som; Staten, Skat, Sundhedsportaler, banken, kommunen, forsikringsselskabet, internetudbyderen osv., der på overfalden ser ganske officielle og troværdige ud.

Du lærer også at identificere og håndtere potentielt farligt digitalt indhold. Vi vil se nærmere på e-mails, telefonopkald, sms og hjemmesider med kriminelle hensigter og lære hvordan man som almindelig bruger hurtigt og effektivt kan sikre sig, at man ikke bliver det næste uheldige offer for denne nye type kriminalitet. Vi vil yderligere gennemgå, hvordan du bedst håndterer beskyttelsen af din personlige digitale data online.

 

Information

  • Dato 12.04.2024-03.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 12 1.sal
  • Bemærkninger Datasikkerhed. Sikker adfærd på nettet.Oplever du at du bliver usikker på nogle mails eller sms’er? Er du usikker på om den mail du lige har modtaget fra banken eller fra skat er rigtig eller falsk?Virker ord som Malware, skyen og phishing mails som var det et fremmedsprog? På dette kursus kan du lære hvordan du kan undgå at falde i de IT kriminelles klør i form af svindel e-mails, hjemmesider, telefonopkald og tekstbeskeder, fra instanser som; Staten, Skat, Sundhedsportaler, banken, kommunen, forsikringsselskabet, internetudbyderen osv., der på overfalden ser ganske officielle og troværdige ud. På dette kursus lærer du at identificere og håndtere potentielt farligt digitalt indhold. Vi vil se nærmere på e-mails, telefonopkald, sms og hjemmesider med kriminelle hensigter og lære hvordan man som almindelig bruger hurtigt og effektivt kan sikre sig, at man ikke bliver det næste uheldige offer for denne nye type kriminalitet. Vi vil yderligere gennemgå, hvordan du bedst håndterer beskyttelsen af din personlige digitale data online.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 12.04.2024 10:00-11:40 FOF Huset Nils Gade Brander
2 Fredag 19.04.2024 10:00-11:40 FOF Huset Nils Gade Brander
3 Fredag 26.04.2024 10:00-11:40 FOF Huset Nils Gade Brander
Se alle Se færre
Underviser

Nils Gade Brander

Nils Brander har arbejdet med IT i over 30 år. Han har derudover studeret og udøvet taiji quan, qi gong og meditation i teori og praksis i over 30 år og har undervist i samme i 20 år.

Han er uddannet ved Københavns Universitet i bl.a. webprogrammering, digitalt design med speciale i digitaliseringens indflydelse på borger og samfund, samt klassisk kinesisk sprog og kultur.

Nils har i sin karriere arbejdet med næsten alle aspekter af IT, både indenfor software og hardware. Igennem de sidste mange år har et hans primære fokusområder været ordentlig og sikker håndtering af personlig digital data, sikker brug af internettet og alternative digitale løsninger for den almindelige bruger. 

Igennem årene har Nils haft æren af at studere under en række mestre og dygtige lærere indenfor taiji, qi gong, meditation såvel som traditionel kinesisk medicin. De seneste 16 år har Nils levet i Kina, hvor han også har fungeret som underviser og foredragsholder indenfor taiji, qi gong og meditation.