Skip to content
Tag et skrivekursus i FOF Nordsjælland, og lær at skrive dine erindringer

Skriv om dit liv - erindringskursus for fortsættere

Dette erindringskursus er for dig der allerede har deltaget i skriv om dit liv 1 og stadig har tekster, der skal skrives og som gerne vil have feedback fra andre og ny inspiration i den proces. 
På kurset skriver vi portrætter, vi skriver om tidstypiske træk i det samfund vores ungdom udspillede sig i, om sammenhængene mellem det nære hverdagsliv og de store samfundsmæssige og kulturelle udviklinger, vi fordyber os i forskellige genrers kendetræk og virkemidler, taler om hvem der skal læse, det vi skriver, og hvordan vi bedst henvender os til dem med tekster, de forhåbentlig får lyst til at læse. Også på fortsætterholdet veksler undervisningen mellem oplæg, højtlæsning og skriveøvelser.

Vi har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Se vores andre kommunikations- og skrivekurser her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 09:30-13:00 Foreningshuset Rungstedvej Nina Poulsen
2 Mandag 04.03.2024 09:30-13:00 Foreningshuset Rungstedvej Nina Poulsen
3 Mandag 18.03.2024 09:30-13:00 Foreningshuset Rungstedvej Nina Poulsen
Se alle Se færre
Nina Poulsen underviser
Underviser

Nina Poulsen

Nina Poulsen er uddannet etnograf og har mange års undervisningserfaring fra universiteter og andre videregående uddannelser. 
Hun har altid selv skrevet og har udgivet digte, klummer, kronikker og artikler i forskellige magasiner, aviser, kunstkataloger og antologier. 

Den store samlede bog lader vente på sig, den arbejder hun utrætteligt på at nå i mål med, imens hun går ud af forskellige tangenter og undersøger hvad sproget og skriften kan, og hvordan hukommelse og erindring fungerer. Hun har i to år undervist i erindringsskrivning i FOF Nordsjælland.

Derudover er Nina selvbestaltet museumsdirektør for MAMO: Museet for Andre Menneskers Overskud på Vesterbro, hvor hun arrangerer forfatterforedrag, skriverkurser og workshops foruden koncerter, foredrag og udstillinger.