Skip to content
Glasfusing kursus

Glasfusing - weekendkursus

Kurset er en kort introduktion til glasteknikken `glasfusing´, og er til dig, som er nysgerrig på, om det er en interesse eller hobby der fanger din interesse. På kurset tager vi udgangspunkt i dine designideer og forslag til produkter. Dette kombineres med både teoretisk og praktisk undervisning i teknikken. Undervisningsformen er en kombination af individuel undervisning og undervisning i plenum. Kurset foregår i eget værksted.

På kurset er det muligt at lave glasprodukter til hverdagen og til gaver eller glaspynt til højtiderne. Kun fantasien sætter grænsen.

Der er mulighed for at købe Bullseye-glas på kurset eller medbringe sit eget. Der brændes kun Bullseye-glas i vores ovne. 

Vi har kurser i kommunerne Gentofte, Furesø, Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Gribskov og Halsnæs.

Se også vores andre kurser indenfor glasfusning
 

Information

  • Dato 03.05.2024-05.05.2024
  • Adresse Filmstationen
    Filmtorvet 6
    3500 Værløse
  • Lokale MyGlas by Myrup/ Værksted
  • Bemærkninger Der er mulighed for at købe Bullseye-glas på kurset eller medbringe sit eget. Der brændes kun Bullseye-glas i vores ovne.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.05.2024 15:00-19:25 Filmstationen Britt Lind Myrup
2 Lørdag 04.05.2024 10:00-14:25 Filmstationen Britt Lind Myrup
3 Søndag 05.05.2024 10:00-14:25 Filmstationen Britt Lind Myrup
Underviser

Britt Lind Myrup

Britt har lært glasfusing hos forskellige glaskunstnere i Danmark, bl.a. Anne Wedell-Wedellsborg og i FOF-regi.

Derudover har hun gennemført tekniske og farlige kurser hos Bullseye Glass. Erfaring og den faglige udvikling er kommet fra mange timers arbejde i eget værksted, faglige glasnetværk og salgs-/udstillingsarbejde.

Britt har i en lang årrække undervist indenfor forskellige fagområder i sit hovederhverv samt workshops i glasfusing for både begyndere, øvede og undervisere.