Skip to content
Gå på keramikkursus i FOF

Keramik

Kom i gang med keramikken. Du bliver introduceret til teknikker og muligheder med leret og kommer i gang med drejning, pladeteknik, modelleringsteknikker og måder at glasere på. Du vil kunne lave skåle, vaser og andre brugsting i keramik eller mindre skulpturelle emner.

Du vil arbejde selvstændigt med dine idéer og få introduktion til teknikkerne undervejs. Kurset er for alle, begyndere og øvede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 10:00-13:30 Farum Kulturhus Anna Rolighed Thyme
2 Tirsdag 06.02.2024 10:00-13:30 Farum Kulturhus Anna Rolighed Thyme
3 Tirsdag 20.02.2024 10:00-13:30 Farum Kulturhus Anna Rolighed Thyme
Se alle Se færre
Underviser

Anna Rolighed Thyme

Anna er bachelor fra Det Kongelige Akademi på Bornholm. 

Hun har mest beskæftiget sig med modellering og desuden arbejdet meget med pladeteknik, drejet og kvætset. Anna har løbende lavet en del brugsting, mens hendes skoleprojekter har forholdt sig temmelig konceptuelle.

Anna har altid famlet i flere forskellige materialeuniverser, både det tekstile, ædelmetallernes og selvfølgelig lerets. Hun har ikke som sådan blandet materialerne sammen, men da de har hver deres regelsæt, synes hun det er sjovt at jonglere mellem dem. 

Gennem et højskoleophold for ni år siden mødte Anna for alvor leret. Her troede hun, at hun skulle tegne og male, men leret viste hende, hvad det at arbejde med tredimensionel form kunne. Anna blev grebet af dets taknemmelighed i forhold til formgivning og syntes hurtigt, at det var sjovt at gengive objekter i ler og skabe fortællinger igennem dem. 

Anna fortæller: "'Leg' har altid været et gennemgribende tema for mig i både det, jeg laver, og det, jeg bliver optaget af. Det er i de uendelige muligheder for formgivning, jeg finder min fascination ved keramikken."