Skip to content
Lær at lave keramik i FOF

Keramik

På dette kursus gælder det formgivning, dekorering og glasering af stentøj og porcelæn. Du kan arbejde med brugsgenstande, krukker, kakler eller figurer efter eget ønske.

Hvad enten du er begynder eller erfaren, får du grundig, individuel vejledning, kombineret med fælles gennemgang af teknikker.

Værd at vide:
Drejeskiver er ikke til rådighed. (Der er sparkeskiver til rådighed, som man gerne må benytte, men ingen elektriske drejeskriver).
Værktøj og alle materialer er inkluderet i prisen. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 18:00-21:00 Kulturskolerne D8 Clara Toksvig
2 Onsdag 07.02.2024 18:00-21:00 Kulturskolerne D8 Clara Toksvig
3 Onsdag 21.02.2024 18:00-21:00 Kulturskolerne D8 Clara Toksvig
Se alle Se færre
Underviser

Clara Toksvig

Clara brænder for at arbejde med keramik, og den glæde hun oplever ved at arbejde med ler, vil hun gerne dele med andre. Hun er trods sin unge alder en erfaren keramiker og underviser.

Clara har en bachelor fra Det Kongelige Danske Akademi på deres afdeling Craft – Glass and Ceramics. Gennem sin uddannelse har hun udvidet sine kundskaber i alle de keramiske teknikker – særligt drejning og håndmodellering.

Hun har en stor viden indenfor de materialer og processer, som indgår i at skabe keramik. Clara har ligeledes erfaring med de forskellige metoder til at påføre glasuren, herunder spray, dyppe og hælde.