Skip to content
Gå på strikkekursus for begyndere i FOF Nordsjælland

Lær at strikke på en lørdag

Workshop for begyndere

Denne workshop er for dig, der er helt nybegynder og gerne vil i gang med at strikke. På workshoppen vil du lære de grundlæggende strikketeknikker: at slå masker op, ret- og vrangmasker og aflukning af masker samt ind- og udtagninger.

På kurset ”Strik for let øvede” kan du efterfølgende lære at strikke efter opskrifter og få råd og vejledning til dit eget strikkeprojekt.

Der skal påregnes udgifter til materialer. Du vil inden kursus start få tilsendt en mail fra underviser Katrine Esse W. Petersen med mere information om hvilke materialer, du skal bruge. Garn og strikkepinde kan du selv medbringe eller købe af underviseren.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Information

  • Dato 25.05.2024-25.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 50 4.sal
  • Bemærkninger Der skal påregnes udgifter til materialer. Du vil inden kursusstart få tilsendt en mail fra underviser Katrine Esse W. Petersen med mere information om hvilke materialer, du skal bruge. Garn og strikkepinde kan du selv medbringe eller købe af underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-15:00 FOF Huset Katrine Esse W. Petersen
Katrine Esse Woetmann Petersen
Underviser

Katrine Esse W. Petersen

Katrine Esse underviser hos FOF Nordsjælland i strik, syning og redesign.
Hun er uddannet tekstilformidler med speciale i kulturel formidling fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og er BA of Arts fra Københavns Universitet. Hun afholder kurser og workshops i stoftryk, strik og syning, holder foredrag og skriver artikler om håndarbejde og tekstilkunst samt sidder i bestyrelsen for Dansk Tekstillaug.
Hjemmeside: AtelierEsse.dk