Skip to content
Spinde-garn-Flynderupgaard

Spind dit eget garn

- Fra råuld til garn

Lær at spinde dit eget smukke garn på håndten.
At spinde sit eget garn er både sjovt og bæredygtigt og kræver ikke det store udstyr for at komme i gang. Garnet bliver personligt og unikt. Helt perfekt som effektgarn i dine strikke, hækle eller væve projekter.

Workshoppen foregår på skønne Flynderupgård i Espergærde, som danner den perfekte ramme for en dag i uldens tegn. Her er også en hyggelig café, hvor der kan købes kaffe og kage. 

Vi starter dagen med gennemgang af uld, hvordan den vaskes og køres klar til spinning og du vil blive introduceret til forskellige måder at karte på. 

Du medbringer garnrester som mikses med ulden og så er du klar til at lære kunsten at bruge hånden. Det kræver lidt øvelse og vi sætter derfor rigelig med tid af for at komme godt i gang. 

At spinde garn kræver tid og øvelse, men efter workshoppen, vil du være godt klædt på til selv at kunne fortsætte og du vil have fået en basisviden om teknikker og spindefibre. Men allervigtigst, får du dit første helt unikke og håndspundne garn med hjem. 

Du skal selv medbringe forskellige garnrester. 
Der vil være en ekstra udgift på uld.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se også vores andre kurser indenfor strik og garn her

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.05.2024 10:00-16:00 Flynderupgaard Rikke Tonnesen
Rikke Tonnesen
Underviser

Rikke Tonnesen

Rikke er uddannet pædagog med 15 års erfaring som underviser i folkeskolen i b.la kreative og kunstneriske fag. 
Hun arbejder primært med maleri, tegning og tekstil. Her b.la Tufting både med Danella Nålen og Tuftepistol.