Skip to content
Lav din egen hyldeblomst champagne

Naturens gaver - hyldeblomster

Vi plukker hyldeblomst i lokalområdet og laver en hyldeblomst “champagne” workshop.  om vildgær og fermentering. “Champagnen” gærer færdig hjemme hos dig selv, men frygt ej du får tildelt en omhyggelig step-by-step guide og får efter et par uger en dejlig forfriskning til sommeren.

 

Information

  • Dato 16.06.2024-16.06.2024
  • Adresse Bakkegårdsskolen
    2820 Gentofte
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Husk en kurv til alle de dejlig hyldblomstskærme du skal ud og samle.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 11:00-15:00 Bakkegårdsskolen
Jacob Hoedeman
Underviser

Jacob Hoedeman

Jeg hedder Jacob og glæder mig til at undervise i bæredygtig, sund og lokal mad.
Gennem de sidste 7 år har jeg eksperimenteret med at leve alternativt. Jeg har blandt andet boet i en forladt hytte i Norge og blaffet til Vestafrika. Men samtidig med det formåede jeg, at færdiggøre en bachelor i Internationale Miljø- og Udviklingsstudier.
Det var under denne uddannelse det for alvor gik op for mig, hvor rådden den industrielle fødevareindustri er. Som alternativ og modstand på at støtte den blev jeg vegetar og begyndte at finde vilde spiselige vækster i naturen, hvilket førte til at jeg blev en del af virksomheden Vilde Krydderier.
Vores mission er at genskabe forbindelsen til naturen gennem lavpraktisk viden, som vi kan bruge i vores daglige madlavning. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde kurser i netop dette og give dig inspiration til brug af naturens gaver.