Prädikatswein, Grosses Gewächs, Trockenbeerenauslese...de tyske vinbegreber kan være svære at forstå for selv den erfarne vindrikker, og vinene er længe blevet mødt med både forvirring og fordomme. Med rette, måske. Men falder du først for en Mosel Riesling og dens aristokratiske balance mellem syre og sødme, de fantastiske Pinot Noir-rødvine fra Baden eller måske Franken- regionens helt egen Sylvaner, er det svært at drikke andet.
På dette kursus smager vi udelukkende tysk vin, og til sidst forstår vi måske hvorfor, de i 1800-tallet lavede verdens dyreste vine. Medbring 2 vinglas, så du kan sammenligne undervejs.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 07.05.2024 | 19:00-21:00 | Kulturhus Trommen | Mathias Winther Petersen |
2 | Tirsdag 14.05.2024 | 19:00-21:00 | Kulturhus Trommen | Mathias Winther Petersen |
3 | Tirsdag 21.05.2024 | 19:00-21:00 | Kulturhus Trommen | Mathias Winther Petersen |
Mathias er uddannet sommelier og har flere års erfaring fra den københavnske vinscene, herunder fra import, salg og restaurationsmiljøet.
Mathias underviser hos Dansk Sommelier Uddannelse og videreuddanner sig desuden på WSET Level 4 Diploma in Wines, som er blandt de største og mest anerkendte vinuddannelser i verden.
Mathias arbejder med vin til daglig i København, og er vant til at formidle vin til folk på alle niveauer. Han går meget op i at gøre læren om vin let forståelig og inkluderende for alle.