Skip to content
Bevægelse, stræk og afspænding i FOF Nordsjælland

Bevægelse og afspænding for kvinder

På dette hold gennemarbejdes alle led og muskler til gavn for både velbefindende, humør, kredsløb og kondition.

Vi arbejder med optræning, udspænding, afspænding, koordination og kombinerer med emner som f.eks. hofte, ryg, arbejdsteknik. 

FOF Nordsjælland tilbyder hver sæson afspændings- og bevægelseshold i Gentofte, Værløse, Hellerup, Hørsholm og Fredensborg, hvor vi holder kroppen i form gennem bl.a. kredsløbstræning, styrketræning, bevidsthedsøvelser, stræk og afspænding. Vi har fokus på bevægelserne i nuet, smidighed, koordination, dybdeafspænding og på at gennemarbejde muskler og led.

Se alle vores afspændings- og bevægelseshold her

Information

  • Dato 24.01.2024-01.05.2024
  • Adresse Satellitten, Værløse
    Bymidten 46
    3500 Værløse
  • Lokale Mødelokale 4
  • Bemærkninger Omklædning: Kom omklædt til undervisningen, da der ikke er omklædnings- og badefaciliteter på stedet. Parkering: Der er mulighed for gratis parkering i nærområdet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.01.2024 09:00-10:30 Satellitten, Værløse Dorte Toldam
2 Onsdag 31.01.2024 09:00-10:30 Satellitten, Værløse Dorte Toldam
3 Onsdag 07.02.2024 09:00-10:30 Satellitten, Værløse Dorte Toldam
Se alle Se færre
Underviser

Dorte Toldam

Dorte er uddannet yoga og mindfulness underviser fra Yogaskolen i Helsingør og har efteruddannet sig i Traume Sensitiv Yoga (USA) og Hormon Yoga Terapi (Tyskland).

Hun har undervist i USA i flere år, hvor hun også har interesseret sig for Self Compassion (at-møde-sig-selv-med-venlighed) og stress håndtering (MBSR). Dorte arbejder for at udbrede yoga til socialt udsatte i Danmark.

Dorte siger: ”Du er velkommen lige som du er. Alle niveauer, køn og størrelser er inviteret. Vi vil bevæge os og være stille sammen. Jeg lægger vægt på at reagere på kroppens signaler og at skabe en atmosfære af støtte, humor og accept – så du kan tage hjem mere tilpas med dig selv og din krop og med mere ro i livet.”