Skip to content
Bevægelse, stræk og afspænding i FOF Nordsjælland

Motion og stræk for kvinder 60+

Dette hold er til dig, som ønsker bevægelse og træning, der er skræddersyet til kvinder 60+. Vi vil lave øvelser som styrker musklerne, øger mobiliteten i leddene, får pulsen op, øver balanceevnen og stimulerer kredsløbet samt træner hjernen. Formålet med programmerne er, at forebygge og mindske de udfordringer der kommer med alderen, og samtidig gøre bevægelse til en fornøjelse.

På nogle af holdene vil der blive brugt musik undervejs træning afsluttes med stræk og afspænding.

FOF Nordsjælland tilbyder hver sæson afspændings- og bevægelseshold i Gentofte, Værløse, Hellerup, Hørsholm og Fredensborg, hvor vi holder kroppen i form gennem bl.a. kredsløbstræning, styrketræning, bevidsthedsøvelser, stræk og afspænding. Vi har fokus på bevægelserne i nuet, smidighed, koordination, dybdeafspænding og på at gennemarbejde muskler og led.

Se alle vores afspændings- og bevægelseshold her

Information

  • Dato 04.01.2024-06.06.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 43 4.sal
  • Bemærkninger Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum.Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.01.2024 10:00-11:30 FOF Huset Marianne Bentzen
2 Torsdag 11.01.2024 10:00-11:30 FOF Huset Marianne Bentzen
3 Torsdag 18.01.2024 10:00-11:30 FOF Huset Marianne Bentzen
Se alle Se færre
Underviser

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen har både guidede rundvisninger og underviser i motion og dans – og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte, ligesom hun med stort engagement underviser i bevægelse af hele kroppen og forskellige stilarter inden for dans.

Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer, og hun er desuden autoriseret guide med mange udflugter i bagagen. Tidligere har hun danset showdans på eliteniveau i over 18 år, undervist børn i gymnastik og afprøvet mange motionsformer.

Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være meget engageret og en god formidler. Og når hun underviser er det med høj energi og stor variation, samtidig med at hun sørger for at sætte niveauet, så det er tilpasset holdet. Desuden tager hun løbende kurser i bl.a. osteoporose, salsa og kropsbevidsthed.

Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.