Skip to content
Kursus i pilates for mænd hos FOF

Pilates for mænd

Pilates er en træningsform, der tager udgangspunkt i et stærkt centrum. Vi arbejder med at styrke den dybe bug-, ryg- og bækkenmuskulatur, og vi har fokus på balance mellem styrke og smidighed, koordination og mindre stress via bl.a. vejrtrækning. 

Pilates består af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes. Specielt arbejder vi med sammenhængen mellem åndedræt og mavemuskler, hvorved rygsøjle og bækken stabiliseres. Pilates stimulerer muskelbalance, udholdenhed og styrke. 
Timen vil veksle mellem et langsomt og mere dynamisk tempo. Der vil være musik igennem timen og der afsluttes med afspænding. 
Vær opmærksom på at holdet kræver et vist træningsmæssigt fundament for at kunne følge med. 

 

Information

  • Dato 21.02.2024-29.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 24 2.sal
  • Bemærkninger Udstyr: Der er tæpper og yogamåtter i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe din egen yogamåtte eller et tæppe til afspændingen. Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.02.2024 08:00-09:10 FOF Huset Loulou Toft
2 Onsdag 28.02.2024 08:00-09:10 FOF Huset Loulou Toft
3 Onsdag 06.03.2024 08:00-09:10 FOF Huset Loulou Toft
Se alle Se færre
Underviser

Loulou Toft

Loulou Toft er uddannet inden for pilates, yoga, meditation, healing og coaching. Hun har samlet mere end 15 års undervisningserfaring. 

Loulou er uddannet og certificeret Bodybalance pilatesinstruktør og har efteruddannelser fra bl.a. Den intelligente krop med speciale inden for åndedræt, psoas, bækkenbund og fødder.