Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Gå på kursus i pilates hos FOF

Pilates og stræk - let øvede/øvede

Pilates træner din krop skånsomt og funktionelt. I træningen indgår styrke, stræk, smidighed og balance.

Vi styrker hele kroppen med fokus på at optræne og bruge kernemuskulaturen rigtigt.

Det naturlige åndedræt anvendes og trænes, hvilket øger energien og giver færre spændinger. Vi slutter af med stræk og afspænding.

Du kan gå til pilates for begyndere og øvede i Hørsholm, Farum, Allerød, Furesø, Fredensborg, Hillerød, Helsingør, Gentofte og Charlottenlund.

Se alle vores pilateshold her

Information

  • Dato 27.05.2024-24.06.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 22 2.sal
  • Bemærkninger Udstyr: Der er tæpper og yogamåtter i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe din egen yogamåtte eller et tæppe til afspændingen. Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 27.05.2024 09:00-10:30 FOF Huset Mabel Kernn
2 Mandag 03.06.2024 09:00-10:30 FOF Huset Mabel Kernn
3 Mandag 10.06.2024 09:00-10:30 FOF Huset Mabel Kernn
Se alle Se færre
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, Pilates og Qi gong, der er en stor del af min egen praksis.

www.mabelkernn.dk