Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Styrke og konditionstræning for mave og krop i FOF Nordsjælland

Den stærke mave og koordinerede krop - for kvinder

Holdet er for alle kvinder, der vil opbygge grundlaget for en koordineret krop, en flad mave samt en rank kropsholdning. Der er fokus på balance, koordination, smidighed og styrketræning med egen kropsvægt og fx elastikker. 

En typisk undervisning foregår med simple bevægelsesmønstre i forskellige tempi. Et bevægelsesmønster består fx af stående øvelser sammen med øvelser, der kan give dine arme et atletisk udseende. Det vil sige, at vi træner både kondition på en skånsom måde og øver koordination af arme og ben. 
Der kræves ingen forudsætning andet end motivation, da vi starter med lette styrke- og konditionsøvelser og udvikler os sammen gradvist. Alle øvelser bliver forklaret og gennemgået.
Vil du have en atletisk krop, så er dette hold måske noget for dig. Her bliver der både sved på panden og latter, da det ikke altid let at koordinere arme og ben!

 

 

Information

  • Dato 27.02.2024-28.05.2024
  • Adresse Foreningshuset Rungstedvej
    Rungstedvej 23
    2970 Hørsholm
  • Lokale Lokale 1
  • Bemærkninger Omklædning: Der er begrænsede omklædningsmuligheder i Foreningshuset, så kom gerne omklædt. Der er ingen badefaciliteter. Parkering: Der er mulighed for gratis parkering i området. Det kan være vanskeligt at finde en p-plads, beregn derfor lidt ekstra tid, hvis du kommer i bil.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.02.2024 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
2 Tirsdag 05.03.2024 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
3 Tirsdag 12.03.2024 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Olga Rybarchuk
Se alle Se færre
Underviser

Olga Rybarchuk

Olga Rybarchuk er DIF diplomuddannet styrke- og fysisk træner. Hun har syv års erfaring med at undervise i step, cirkeltræning, stram op, Pilates og personlig træning.

Hun elsker sit fag og brænder for at hjælpe dem, som kan bruge hendes viden.