Skip to content
Træning for gigt-ramte hos FOF Nordsjælland

Gigttræning

Har du artrose i hofte eller knæ? Så tilbyder vi træningsprogram, der er baseret på principperne for neuromuskulær træning (kaldes også NEMEX-TJR) og "Godt Liv med Artrose i Danmark" (GLA:D). Øvelserne er testet på mennesker med forskellige grader af artrose, herunder patienter, som skal have indopereret et kunstigt led.

Når du træner lærer du at bruge fod-, hofte- og knæled hensigtsmæssigt, og du får styrket bestemte muskler, så du letter belastningen og forbedrer stabiliteten i leddene.

Træningsprogrammet er udarbejdet af tre af Skandinaviens fremmeste eksperter inden for artrose og fysioterapi.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.01.2024 10:30-12:00 Træningslokalerne Mitchellsstræde 5A Victoria Nerozia
2 Torsdag 25.01.2024 10:30-12:00 Træningslokalerne Mitchellsstræde 5A Victoria Nerozia
3 Torsdag 01.02.2024 10:30-12:00 Træningslokalerne Mitchellsstræde 5A Victoria Nerozia
Se alle Se færre
Underviser

Victoria Nerozia

Victoria er uddannet fysioterapeut og yogalærer, og hun leverer effektiv og inspirerende træning med stor viden og humor.

Et forløb ved Victoria har fokus på kropsbevidsthed, smidighed, styrke og balance. De forskellige vejrtrækningsteknikker og neurogymnastik, som anvendes under træning, styrker lungekapacitet, aktiverer og synkroniserer hjernen, mindsker stress og styrker immunforsvaret.

Victoria udbyder alt fra gigt-, ryg-, balance- og stabilitetstræning over styrketræning til træning i varmtvandsbassin m.m.