Skip to content
Skånsom træning med osteoporose hos FOF Nordsjælland

Osteoporosetræning

Har du knogleskørhed (osteoporose), så er dette hold hos FOF Nordsjælland muligvis noget for dig.

Undervisningen fokuserer på at styrke skelet, muskler og bindevæv. Balancetræning vil indgå som en væsentlig del. Vi har åndedrættet med under øvelserne og kommer også ind over bækkenbunden. Vi træner i alle stillinger, med redskaber og med egen kropsvægt. Belastningen tilpasses den enkeltes formåen. 
Undervisningen starter med opvarmning og slutter med stræk og afspænding.

Undervisningen tager sigte på at give deltagerne en øget viden, styrke og bevægelsesfrihed, så den fysisk aktive livsstil så vidt muligt kan fastholdes og livskvaliteten styrkes. Hele kroppen arbejdes grundigt igennem til glad og inspirerende musik. Timen afsluttes med afspænding. 

Undervisningen er særligt tilrettelagt i forhold til deltagernes handicap, og der er højst 8 deltagere på holdene. Kursisterne skal underskrive en erklæring for berettigelse til at deltage på holdet.

Det anbefales at medbringe tæppe og fastsiddende sko. Vel mødt til træning! 

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hørsholm, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Furesø, Hillerød, Helsingør og Fredensborg kommune.

Se også vores andre Osteoporose træningshold her

 

 

Information

  • Dato 25.01.2024-23.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 22 2.sal
  • Bemærkninger Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum.Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 12:05-13:35 FOF Huset Anette Garsdal
2 Torsdag 01.02.2024 12:05-13:35 FOF Huset Anette Garsdal
3 Torsdag 08.02.2024 12:05-13:35 FOF Huset Anette Garsdal
Se alle Se færre
Underviser

Anette Garsdal

Anette Garsdal har undervist fuldtid siden 1970. Børn, voksne i alle aldre m/k både almene samt handicappede.

Anette er uddannet idrætsfaglærer med anatomi og fysiologi som fysioterapeuter. Hun er desuden uddannet efter medau-systemet som Gotved-Lis Burmester – Bjarnov. Har opbygget eget RKT-træningssystem til bedre koordinering og styrke. Er halliwicklærer (opdrift – turbulenser – hjælpemidler) og har erfaring med undervisning af specialgrupper.