Skip to content
Dyrk morgen Hatha Yoga på stranden i Charlottenlund Standpark med FOF Nordsjælland

Morgen Hatha yoga ved vandet

Vi arbejder med yogaøvelser fra det klassiske Hatha Yoga-system, der både styrker og strækker kroppen. 

Hver time vil bestå af yoga- og åndedrætsøvelser og meditation, så vi opnår balance i både krop og sind. Øvelserne udføres typisk i et roligt tempo, hvor alle kan være med. 

Medbring varmt tøj og yogamåtte. I tilfælde af regnvejr flyttes undervisningen til FOF Huset på Ordrupvej 60.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.05.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
2 Onsdag 15.05.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
3 Onsdag 22.05.2024 09:50-11:00 Charlottenlund Strandpark Mabel Kernn
Se alle Se færre
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, Pilates og Qi gong, der er en stor del af min egen praksis.

www.mabelkernn.dk