Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Ayurveda workshop

Ayurveda – workshop

Ayurvedisk skønhed og velvære - en workshop for kvinder.

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem og betyder viden om livet. På denne unikke workshop får du en introduktion til ayurveda og tips til ansigts-/kropspleje og selvforkælelse, der både plejer, restituerer og healer.

Vi starter med en let Dosha-quiz, hvor du finder ud af hvilken kropstype - hvilken af de tre Doshaer du er. 
Når du kender din dosha, begynder du at forstå, hvordan din krop fungerer på et dybere plan, hvilke af de fem elementer der dominerer din krop og dit sind, og vi taler om hvordan du kan skabe mere balance i din unikke krop.

Du bliver introduceret til dinacharya, som er Ayurvedaens daglige sundhedsrutine, hvor du lærer du om selvmassage, bade, olier, detox med vand m.m.
Vi laver en Marma punkts ansigtsmassage - et massage-facelift, der vitaliserer og aktiverer. Du får et lille sæt med små olier med hjem, som aktiverer, opløfter og afslapper. Afslutningsvis laver vi en lille ayurvedisk yoga/meditations session på de tre gunaer.

Kom med til en spændende workshop i selvforkælelsens tegn!

Information

  • Dato 21.05.2024-21.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 21 2.sal
  • Bemærkninger Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum.Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.05.2024 18:30-20:30 FOF Huset Anita Lindberg
Underviser

Anita Lindberg

Yoga har altid været Anitas store passion, og hun har over 700 timers uddannelse fra hhv. yogaens moderland Indien og fra Bali, hvor hun har boet og undervist i over to år.

Anitas tilgang til yogaen er holistisk og autentisk, og hendes mange uddannelser indenfor yogaen afspejles i undervisningen. Anita underviser i Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yin Yoga, Restorativ Yoga, Meditation og som Ayurveda terapeut. Ud over at være yogalærer har hun taget kurser i healingsmassage og er uddannet Reiki healer og NLP terapeut.

Anita fortæller: "Jeg har altid fokus på at smidiggøre og styrke kroppen med yogastillinger og -stræk, samt at balancere kroppens energisystem og at afkoble mentalt med lette yogiske vejrtræknings- og meditationsteknikker, hvor alle kan være med!"

Hjemmeside: www.bigpictureyoga.com