Skip to content
Yoga for alle hos FOF

Blid yoga

En blid form for yoga, hvor alle kan være med. Du både styrker kroppen og strækker den ud. Der er i alle timer fokus på åndedrættet og mindfulness. En del af undervisningen foregår evt. siddende på en stol. Du vejledes og korrigeres i øvelserne og undervisningen foregår i en tryg og uhøjtidelig atmosfære. 

I undervisningen er der plads til både fordybelse, ro, smil og godt humør. Der afsluttes med afspænding.

Du kan gå til yoga i Allerød, Charlottenlund, Farum, Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hørsholm, Snekkersten og Værløse. 

Se alle vores mange yogahold her

Information

  • Dato 22.01.2024-06.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 22 2.sal
  • Bemærkninger Udstyr: Der er tæpper og yogamåtter i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe din egen yogamåtte eller et tæppe til afspændingen. Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.01.2024 10:40-12:10 FOF Huset Susanne Højgaard Jensen
2 Mandag 29.01.2024 10:40-12:10 FOF Huset Kathrine Porskjær Andersen
3 Mandag 12.02.2024 10:40-12:10 FOF Huset Susanne Højgaard Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Susanne Højgaard Jensen

Susanne blev uddannet som yogalærer hos Dansk Yoga i 2017 og har undervist lige siden. Det er en 2-årig uddannelse med grundig gennemgang af de grundlæggende klassiske stillinger, deres mange variationer og med løbende fokus på åndedrættet, åndedrætsøvelser og åndedrættets helt grundlæggende og betydningsfulde samklang med de fysiske stillinger.

I sin undervisning tager Susanne hensyn til de skavanker, der kan være i vores kroppe, så alle kan være med og få udbytte af yogaen. Du vil blive guidet hele vejen både ind og ud af yogastillinger, åndedrætsøvelser og igennem små flow. Det vil altid foregå i et tempo, hvor både krop og sind kan følge med, ligesom hun altid afslutter undervisningen med afspænding.

Susanne har selv nydt at dyrke yoga i over 20 år. Hun deltager løbende i efteruddannelseskurser, senest i Restorativ yoga.