Skip to content
Hensyntagende yogakurser hos FOF

Skånsom blid yoga

Skånsom yoga, hvor undervisningen tilrettelægges for deltagere med særlige behov.

Timen starter blidt med bevægelser, der løsner og frigør spændinger i kroppen og sætter gang i kredsløbet. Vi fortsætter stille og roligt med styrkende og smidiggørende øvelser for muskler og led.

Derudover inddrages fokus på åndedræt, kropsholdning og balanceevne.

Du kan gå til yoga i Allerød, Charlottenlund, Farum, Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hørsholm, Snekkersten og Værløse. 

Se alle vores mange yogahold her

Information

  • Dato 01.02.2024-30.05.2024
  • Adresse FH Kantinen
    Skovensvej 10
    3450 Allerød
  • Lokale Sal nr. 2 Karate
  • Bemærkninger Udstyr: Medbring din egen yogamåtte (ikke for tynd), en pude til nakken og et tæppe til afspændingen. Påklædning: Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsfaciliteter, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Parkering: Kommer du i bil, er der gratis parkeringsmuligheder på parkeringspladsen ved FH Kantinen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
2 Torsdag 08.02.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
3 Torsdag 22.02.2024 08:15-09:45 FH Kantinen Camilla Mørup Christensen
Se alle Se færre
Camilla Mørup Christensen
Underviser

Camilla Mørup Christensen

Camilla er uddannet yogalærer fra Yoga Skolen Helsingør - en 500 timers uddannelse, hvorfra hun har et dybt kendskab til yogaens tre hovedteknikker: stillinger/asana - åndedrætsøvelser/pranayama - mindfulness/meditation.

Camilla:
"Jeg holder af, når yogaen bliver inkluderende og bred, hvor alle kan være med og få et udbytte. Undervisningen foregår i en tryg og uhøjtidelig atmosfære, hvor vi gennem yogaens leg og bevægelse får skabt et rum for balance i krop og sind.
Jeg har som barn oplevet yogaens magi da jeg i 70’ og 80’erne lavede yoga på stuegulvet med min mor, og som ung gik på forskellige aftenskolehold. I forbindelse med udstationeringer (Indien og USA) har det været yogatimer med bl.a. norske, britiske og indiske yogalærere, og jeg har deltaget på forskellige retreats. Jeg har tilgået en masse online undervisning med dedikerede lærere. Alt dette har givet mig en meget bred forståelse for yoga som modtager/udøver, og lysten til selv at give dette tilbage som lærer."