Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Gå til tyskundervisning hos FOF

Tysk A1

Jeg er ’falsk’ (det vil sige næsten) begynder og kan forstå enkle ytringer, når folk taler tydeligt. Jeg kan forstå enkle skriftlige sætninger, såsom annoncer og opslag. Jeg kan føre enkle samtaler med et begrænset ordforråd. Jeg kan skrive korte hilsner. Jeg kan skrive meget korte tekster, som f.eks. postkort, og kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Se også vores andre tyskhold her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 19:20-21:00 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
2 Mandag 05.02.2024 19:20-21:00 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
3 Mandag 19.02.2024 19:20-21:00 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
Se alle Se færre
Underviser

Natascha Seidl-Zelenka

Natascha kommer fra Østrig og har studeret kommunikationsvidenskab i Wien. Hun har arbejdet med markedsføring i Østrig og specialiseret sig i skriftlig tysksproget virksomhedskommunikation. 

Natascha har erfaret, ved selv at gå på dansk sprogskole, at læringssucces sker ved at lytte, prøve sig frem og tale aktivt. Så mange sanser som muligt bør inddrages. Fokus vil derfor være på en legende tilgang til sprog og aktiv tale. 

Efter fødslen af sine tre børn tog hun sig af forældrenes gård, dyrkede grøntsager og forarbejdede frugt og krydderurter. I sin fritid elsker hun at beskæftige sig med noget kreativt, fx at strikke eller spille guitar.