Skip to content
Lær tysk på sprogkursus i FOF

Tysk A2

Jeg kan forstå de mest almindelige ord og udtryk, f.eks. oplysninger om mig selv, min familie og mit arbejde. Jeg kan forstå indholdet i korte og klare beskeder. Jeg kan deltage i en almindelig meningsudveksling af kortere varighed. Jeg kan læse enkle tekster og forstå kortere, skriftlige beskeder og breve. Jeg kan skrive enkle tekster, såsom breve og personlige notater.

Du er velkommen til at kontakte underviseren vedr. valg af trin.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 17:30-19:10 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
2 Mandag 05.02.2024 17:30-19:10 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
3 Mandag 19.02.2024 17:30-19:10 Frederiksborg Byskole,Hillerød Natascha Seidl-Zelenka
Se alle Se færre
Underviser

Natascha Seidl-Zelenka

Natascha kommer fra Østrig og har studeret kommunikationsvidenskab i Wien. Hun har arbejdet med markedsføring i Østrig og specialiseret sig i skriftlig tysksproget virksomhedskommunikation. 

Natascha har erfaret, ved selv at gå på dansk sprogskole, at læringssucces sker ved at lytte, prøve sig frem og tale aktivt. Så mange sanser som muligt bør inddrages. Fokus vil derfor være på en legende tilgang til sprog og aktiv tale. 

Efter fødslen af sine tre børn tog hun sig af forældrenes gård, dyrkede grøntsager og forarbejdede frugt og krydderurter. I sin fritid elsker hun at beskæftige sig med noget kreativt, fx at strikke eller spille guitar.