Skip to content
Guidet rundvisning på Bernstorff Slot

Bernstorff Slot ved sommertid

Vi skal besøge det smukke hvide Bernstorff Slot, der ligger på det højeste i Bernstorffs Slotshave. Her skal vi på slotsrundvisning med Bernstorff Slots kunsthistoriker, Christian Claudio Apostoli, som vil fortælle os alt om de store statsmænd og kongelige personligheder, der gennem tiden har benyttet Slottet som deres sommerresidens. Vi kommer rundt i flere af de dekorative rum, der byder på både overraskende viden, hemmelige døre og pompøs udsmykning.

Derefter bydes der på kaffe/te og kage i én af Slottets saloner, og Marianne Bentzen holder et oplæg om Bernstorffsparkens mange skatte lige fra Svenske Villa til Dronning Louises Tehus. Så kom med til et overflødighedshorn af oplevelser på Bernstorff Slot.

Turen omfatter guidet slotsrundvisning, foredrag om parkens mange skatte, og te/kaffe/kage i en af salonerne på Bernstorff Slot.

Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte

Christian Claudio Apostoli er ba.mag. i Kunsthistorie fra Københavns Universitet og mangeårig omviser og foredragsholder på Bernstorff Slot, Charlottenlund Slot og Fredensborg Slot.

Marianne Bentzen er exam.com i Kommunikation og guide med mange udflugter og omvisninger i bagagen, primært kulturskatte og nye byrum.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.06.2024 15:00-17:30 Bernstorff Slot Marianne Bentzen
Underviser

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen har både guidede rundvisninger og underviser i motion og dans – og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte, ligesom hun med stort engagement underviser i bevægelse af hele kroppen og forskellige stilarter inden for dans.

Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer, og hun er desuden autoriseret guide med mange udflugter i bagagen. Tidligere har hun danset showdans på eliteniveau i over 18 år, undervist børn i gymnastik og afprøvet mange motionsformer.

Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være meget engageret og en god formidler. Og når hun underviser er det med høj energi og stor variation, samtidig med at hun sørger for at sætte niveauet, så det er tilpasset holdet. Desuden tager hun løbende kurser i bl.a. osteoporose, salsa og kropsbevidsthed.

Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.